péntek, 19 júl. 2019
 
 

Az Ön házi szakértője a multidekorációs tervezésben!

 

 

 

A DecoStudio a Wilcom hímzés innovációnak és a CorelDraw Graphic Suite X6 kreatív képességeinek kombinálása révén rendkívül jó eszköz a dekorációs iparban való elinduláshoz.

Megbírkózik a logókészítéstől a szemet gyönyörködtető feliratokig, a szitanyomásig és a vektoralapú hímzésig.

Multidekorációs mintákat készít; könnyedén dolgozik ugyanabban a fájlban hímzett és nyomott elemekkel.

A DecoStudio az ötletekből professzionális eredményeket hoz létre, függetlenül az Ön jártasságától.

A DecoStudio szoftverrel különböző díszítések ötletes kombinációit hozhatjuk létre, folyamatosan mind hímzett, mind pedig nyomott médiumokkal dolgozva. Mód van ezek egyetlen gyártási fájlban való elhelyezésére. Rétegezni lehet a mintákat a különböző technikákkal: szitanyomás, direkt nyomás, hímzés applikálás és még sok más.

A DecoStudio Monogram varázslója a betűtípusok, dekoratív motívumok és keretek gyors és egyszerű kombinálását teszi lehetővé, így személyre szabott monogramok állíthatók elő. Mutatós applikációkat lehet létrehozni a Wilcom applikációs eszközeivel, amely automatikusan felépíti az összes letűző, alap és befejező öltést.

A DecoStudio elvégzi a nehéz munkát Ön helyett. Ön kiválasztja az anyag és a ruha fajtát és a DecoStudio meghatározza a legjobb beállításokat a minőségi eredmény létrehozásához.

Meggyorsítja a mintakészítési folyamatot a vektorgrafika hímzéssé konvertálása is, ami szükségtelenné teszi a digitalizálást.

Fontos a minta kontrol alatt tartása, ezért a DecoStudio valódi objektum alapú szerkesztést is tartalmaz, hogy a konvertált hímzett fájlokat szükség szerint finomítani lehessen.

Sőt, a felhasználó saját egyszerű digitalizált hímzésmintáit is el tudja készíteni.