szombat, 17 aug. 2019
 
 

WILCOM TERVEZŐRENDSZEREK

Wilcom

Miért a Wilcom?

Mert mint Wilcom felhasználó, Ön részese lesz a globális Wilcom közösségnek és sokkal többet kap egy szoftver csomagnál

Tréning és támogatás

Mint Wilcom felhasználó az összes alapismeretet tartalmazó ingyenes tréninget és szakmai támogatást kap. Továbbá, az ingyenes Wilcom tréning videók és az online oktató központhoz való hozzáférés révén igen rövid idő alatt maximálisan ki tudja használni szoftverének lehetőségeit.

Extrák

A Wilcom szoftver számos extrát tartalmaz, hogy a felhasználó meg tudja valósítani elképzeléseit: nagyszámú clipart, digitális képek, mintasablonok, betűkészletek, motívumok és hímzett betűtípusok.

Az összes nagyobb hímzőgéptípus támogatása

A Wilcom szoftver- mint ipari standard- az összes nagyobb hímzőgéptípust támogatja: Barudan, Tajima, Melco, Happy, Brother, SWF, ZSK, Toyota stb.

 

Wilcom tervezőrendszerek:


EmbroideryStudio

 

 

 

Az új szoftvergeneráció - az EmbroideryStudio  - nemcsak a már eddig is köztudottan kiváló öltésminőséget és innovatív mintatarevező eszközöket tartalmazza, hanem a CorelDraw Graphic Suite programot is, ami a tervezők számára dinamikus és könnyen járható utat biztosít multidekorációs minták kitalálásához és elkészítéséhez.

Ideális:

Professzionálos hímzésminta tervezéshez

Divatminták készítéséhez

Egyedi mintákhoz és logókhoz

Multidekorációs design készítéséhez

Bármilyen vektorgrafikus alkotáshoz

Bővebben >>


 

 

DecoStudio

 

 

 

A DecoStudio a Wilcom Hímzés innovációnak és a CorelDraw kreatív képességeinek kombinálása révén rendkívül jó eszköz a dekorációs iparban való elinduláshoz.

Megbírkózik a logókészítéstől a szemet gyönyörködtető feliratokig, a szitanyomásig és a vektoralapú hímzésig. Multidekorációs mintákat készít; könnyedén dolgozik ugyanabban a fájlban hímzett és nyomott elemekkel.

Ideális:

Bármilyen vektorgrafikus alkotáshoz

Hímzéshez

Szitanyomáshoz

Monogrammok készítéséhez

Multidekorációhoz

És még sok máshoz ...

Bővebben >>